lördag 29 september 2012

Fototriss Tema Svartvitt

Om alla goda ting är tre så är denna trio godast av alla. Tre ljuvliga kattungar från samma syskonkull, Nitro, Ninja och Naomi. Tre unika och väldigt olika individer; både till utseende, färg och personlighet.
 Lilla gula Naomi, som alla först trodde var en pojke men som visade sig vara en förtjusande liten kattflicka. Hon bestämde själv att hon ville flytta hit till sina kullsyskon och så blev det, naturligtvis. Äter alltid frukost med matte och älskar att vara med när vi lagar mat.

 Ninja, den bruna och svanslösa, som pratar och purrar mest av alla. Vill alltid mysa och kramas när hon inte är ute på jakt. Kryper gärna in under filten eller täcket och är ständigt sugen på något gott. Har ett begränsat jaktrevir runt gården och i närliggande skog, går aldrig så långt.

 Nitro, den ståtligt svarta kattpojken som var så modig och äventyrlig. Framgångsrik jägare redan som liten kattunge. Numera tittar han ner på oss från sin Katthimmel, hans minne lever för evigt kvar i våra hjärtan. Husses ögonsten och absoluta favorit. Rest in peace Nitro, vi saknar dig så oerhört mycket.
 

11 kommentarer:

 1. Så fina bilder på de rara katterna... jättefin triss :)
  Så är det... de djur som vandrat vidare till sin egen himmel finns alltid kvar i våra hjärtan...

  SvaraRadera
 2. Gillar dina kattbilder och texten till varje bild.
  Snygg dokumentation och trevlig triss!

  SvaraRadera
 3. Söta små kissar och fin presentation av dom.

  Hoppas du får en skön söndag!

  SvaraRadera
 4. Fina bilder och vilka sötnosar!

  SvaraRadera
 5. Vilka sötnosar och dom verkar vara nyfikna små kissar, just nu har ja g en busig katt som vill vara med och skriva :))

  SvaraRadera
 6. Din fina text om katterna förhöjer känslan för dina vackra bilder - även för modige Nitro - älskad o saknad.

  SvaraRadera
 7. Tänk att katterna kan vara så olika individer! Men alla är de riktigt vackra, jag föll mest för Ninja, svans eller inte ...

  SvaraRadera
 8. Åh, du körde samma som jag. Men dina kissar var lite fluffigare. Den första får nog bli min favorit, den ser så katig ut.

  Kika på mina här: http://www.irongirl.se

  SvaraRadera
 9. Vilka sötisar du har fotograferat... riktigt gosigt med de långhåriga arterna i katter :)

  SvaraRadera
 10. Å så fina katter :)

  SvaraRadera