tisdag 2 juli 2013

En av tusen varianter på Kyckling i ugn







4 kycklingfiléer
12-16 gröna sparrisstänger
Santa Marias Chicken & Steak-krydda
Findus djupfryst hackad chili
Findus djupfrysta örtkryddor
1-2 dl riven Västerbottensost

Bryn kycklingfiléerna i smör och olja, krydda. Lägg filéerna i en ugnssäker form och snitta dem från sidan (som ett korvbröd). Fräs sparrisstängerna i smör och peta in dem i filésnitten. Späd i stekpannan med lite vatten, vispa ur och häll över filéerna. Strö över chili, örtkryddor och riven ost. Efterstek i ugnen, 225 grader ca 20 minuter.

2 kommentarer:

  1. Låter riktigt smaskigt! Västerbottensost är gott till det mesta!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var gott! Japp, en riktig smakförhöjare :D

      Radera