lördag 1 mars 2014

Fototriss Djur(iskt)

Djur har jag gott om, fyra hundar och lika många katter. Men en Fototriss ska ju bara ha tre bilder, hur välja?? Hmm... 
Izzie, en tjej som varit hemlös och fick följa med mej hem i höstas. Upptäckte att hon hade en tumör på livmodern och efter operationen var hon nära döden. Nu fullt frisk igen, en rolig retsticka med mycket energi.

Naomi som från början var grannens katt, men som bestämde sig för att flytta hit till sin syster Ninja. En dominant och självständig dam som kräver daglig dos av mys och kärlek. Hon älskar att följa med på mina skogspromenader men vill helst bli buren i svampkorgen...  
Ninja, min svanslösa sköldpaddsfärgade tjej. Gårdskatt, lämnar aldrig tomten för några längre äventyr. En superduktig jägare som helst bär in fångsten genom kattluckan för att servera matte läckerheterna. Hon ropar varje gång hon kommer in och talar om att hon är hemma igen, alltid lika snäll och go.

Jaha, det var mina tre kattjejer...

Om du störs av att en fototriss innehåller fyra bilder ska du sluta titta nu!!!
För den här gången blir det en bonusbild, så det så!

Nisse!!! Flyttade hit från Djurskyddet i höstas, då hade han varit hemlös länge. Nisse har försvarat sig mot en strykarkatt som skadade honom på ryggen. Det blev en varböld som vi fick raka och tömma, men nu håller pälsen på att växa ut igen. Vill helst ligga på våra magar i soffan och mysa, har ett enormt behov av kärlek - och mat!!!

#katt, #katter, #caturday, #cat, #cats, 

Inga kommentarer: